Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STIGLA PRINOVA Naš olimpijac dobio drugu kćer, otkrio i ime

STIGLA PRINOVA Naš olimpijac dobio drugu kćer, otkrio i ime

'Sve je prošlo školski i bez ikakvih komplikacija'

Sve je prošlo super i nije moglo biti bolje, prepričava Gloriji svoje dojmove s poroda mlađe kćerkice Mile naš proslavljeni veslač, 36-godišnji Damir Martin, koji je supruzi Ivani bio najveća podrška u rodilištu zagrebačke Petrove bolnice.

Ivana je prošle subote navečer osjetila trudove, supružnici su u bolnicu iz svog doma u Velikoj Gorici stigli malo prije ponoći, a sat vremena kasnije ponosni roditelji su prvi put poljubili i u naručju držali svoju drugu bebicu.

'Sve je prošlo školski i bez ikakvih komplikacija. Bebica je velika i puca od zdravlja, duga je 54 centimetra i teška 4150 grama, a Ivana se osjeća odlično. Ako na posljednjem pregledu sve bude u redu, cure izlaze u utorak rano poslijepodne, a povratku kući najviše se veseli naša 3-godišnja Mara, koja je sestrici i odabrala ime', priča Damir Martin, naš proslavljeni veslač koji se u samcu može pohvaliti višestrukim titulama svjetskog i europskog prvak, te s čak tri olimpijske medalje - srebrnih odličja na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu, te 2016. u Rio de Janeiru, te brončane medalje na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

'Trudnoću je vodio dr. Gordan Zlopaša, a na porodu je bio dr. Trpimir Goluža, a prema njegovim riječima Ivana je drugi porod kao prava štreberica - položila s odličnim', kaže Damir Martin, koji je idućeg dana u utrci četveraca sudjelovao na državnom prvenstvu na SRC Jarunu i osvojio drugo mjesto.

'Nakon toga počastio sam ekipu i prijatelje i nazdravili smo u Milino zdravlje', kaže Damir Martin i dodaje kako je na imenu bebice inzistirala Mara.

'Čim smo ga prvi puta spomenuli kao mogućnost Mara je rekla da je to najljepše ime i da će se njezina sestrica zvati Mila i nikako drukčije, pa je na kraju tako i bilo... Što smo drugo mogli', smije se Damir Martin i otkriva kako je sa suprugom Ivanom, magistricom kineziologije, uoči odlaska u rodilište sve pripremio za dolazak još druge kćeri.

Supružnici će posljednjeg dana kalendarske godine proslaviti šestu godišnjicu braka, jer su se vjenčali na Silvestrovo 2018., a na svadbenom slavlju u društvu tristotinjak uzvanika feštali su sutradan do podneva.

Prije toga u vezi su bili godinu dana, a Damir je, kako je to priznao, na prvi pogled znao da je Ivana prava žena za njega. Upoznali su se na zagrebačkom Adventu, a Ivana se također aktivno bavila sportom i bivša je reprezentativka Hrvatske u mačevanju. Danas radi kao profesorica tjelesne kulture u osnovnoj školi u Velikoj Gorici, gdje njihova obitelj i živi.

Vaša reakcija na temu