Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV SUPERTALENT Čovjek magnet oduševio je žiri

SUPERTALENT Čovjek magnet oduševio je žiri

Nema toga što Muhibija ne može zalijepiti za sebe

Muhibija Buljubašić, poznat kao čovjek magnet, zaokupio je pažnju publike Supertalenta lijepeći neobične predmete na dijelove svog tijela, u čemu su, uz njegovu suprugu, sudjelovali i članovi žirija. 

Prvo je privukao metalne noževe, viljuške, plastike svojim tijelom, a kako bi se sama uvjerila u to, na pozornici showa mu se pridružila i Maja Šuput.

- Ovaj nastup je bio top', zaključila je Maja, a s njom su se složili i svi ostali. 


- Čitavo svoje djetinjstvo i odrastanje ja sam znao da nešto postoji, ali nisam imao konkretan dokaz, nisam znao što je. I onda sam jednom vidio u novinama, neki oborio rekord, zalijepio kašike na sebe, ja sam došao kući i počeo ih lijepiti na sebe, to je krenulo tako. Pun sam te neke energije, to je neki magnetizam, recimo ja prolazim pored televizije bez majice, u noći kad ugasim svjetlo, pucketa između mene i televizije. Našao sam dosad stotinu izvora vode s bakrenim žicama, nisam fulao još nijednom. Doktorima sam išao, sve je normalno, sve je u granicama dozvoljenog, nema stranih tijela, magneta, predmeta koji bi mi davali tu moć. Jedino su mi doktori preporučili da kad grmi ne budem vani. I toga se pridržavam. Fenomen je čudan, čudan sam i sam sebi priznajem - ispričao je Muhibija, a svojim performansom oduševio je žiri.

Vaša reakcija na temu