Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sv. Luce donosi bogat program: Ujutro Zimska plesna bajka, a navečer koncerti Marka Pecotića Pece i Nene Belana

Sv. Luce donosi bogat program: Ujutro Zimska plesna bajka, a navečer koncerti Marka Pecotića Pece i Nene Belana

U kapelici sv. Arnira u 19 sati će se otvoriti jaslice koje je napravio akademski kipar Kažimir Hraste

Sv. Luce nam donosi bogat program događanja u sklopu Adventa u Splitu. Od 11 do 13 sati u Đardinu će se održati dječji program - Zimska plesna bajka. Sv. Luce stiže uz prigodne dječje poklone, a u društvo joj dolaze i popularnih likova iz animiranog filma Snježno kraljevstvo (Olaf, Ana i Elza). U sklopu programa nastupaju Mažoretkinje grada Splita, Spalatine, plesni klub Talent Studio M.

I ove godine, tijekom adventa se organizira humanitarna akcija pod nazivom 'Sv. Luce donosi osmijeh' čiji je cilj pripomoći u olakšavanju svakodnevice malih štićenika doma Maestral, a podjednako važnim učincima akcije smatraju prikupljanje sredstava i senzibiliziranje javnost o problemima štićenika Doma. Ovu već tradicionalnu akciju po četvrti put organiziraju Nikša Jajac i Marko Bertolino uz potporu Turističke zajednice grada Splita i ostalih partnera.

Humanitarna akcija je osmišljena na način da posjetitelji kućica na Rivi mogu ubacivanjem u škrabice/donatorske kutije, drugi način prikupljanja donacija je uplata sredstava na žiro račun akcije otvoren posebno za ovu priliku (IBAN: HR2123300033122940030). Koncert zahvale Nene Belana & Fiumensa koji je podržan od glavnog partnera Splitske banke OTP Group će se u 20 sati na središnjoj pozornici na Rivi, a humanitarno druženje zahvale će se održati u Wine & Cheese Baru Paradox nakon koncerta.

Od 19 sati u Turističkoj palači nastupa poznati splitski tenor Marko Pecotić Peco & band, a na Pjaci će se od 20 sati moći zabaviti uz karaoke.

Prigodni program pripremili su i studenti u sklopu Adventa na Kampusu, pa tako u 20 sati nastupa VIS Veritas.

PROGRAM


Srijeda 13.12. - SV. LUCE

ADVENT U ĐARDINU 

11-13 sati Dječji program Sv. Luce - Zimska plesna bajka


CRKVA SV. LUKE

18 sati Likovna izložba portreta - Tonči Jerončić Jere


KAPELICA SV. ARNIRA

19 sati Otvaranje jaslica, djelo akademskog kipara Kažimira Hraste


BOŽIĆNI SAJAM NA RIVI 

19 sati Udruga 'Glazbene niti ljubavi' - koncert

20 sati  Humanitarni koncert Sv. Luce donosi osmijeh -  Splitska banka: Neno Belan & Fiumensi

ADVENT U  TURISTIČKOJ PALAČI

19 sati Marko Pecotić Peco & bend


ADVENT NA PJACI

20 sati  Karaoke


ADVENT NA KAMPUSU

20 sati  VIS Veritas

Vaša reakcija na temu