Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SINDIKAT VOZAČA Reagirali na prepucavanja Uprave Prometa i suvlasnika: Konferencije za medije su kontraproduktivne jer unose nemir među radnicima

SINDIKAT VOZAČA Reagirali na prepucavanja Uprave Prometa i suvlasnika: Konferencije za medije su kontraproduktivne jer unose nemir među radnicima

Vjeruju da sredstva namijenjena podizanju plaća nisu predmet osporavanja

Komunikacija Uprave i suvlasnika tvrtke Promet preko medija, natjerala je Sindikat vozača i prometnih radnika na reakciju. 

Još jednom su naglasili kako im nije cilj ulaziti u odnose unutar upravljačkih struktura, no nadaju se i vjeruju da sredstva namijenjena podizanju plaća nisu predmet osporavanja.

- Ako je bilo nekakvih anomalija u komunikaciji, mislim da bi to trebalo riješiti za stolom. Konferencije za medije su kontraproduktivne jer unose nemir među radnicima, a neće popraviti situaciju. Već smo devastirani što se tiče ljudstva, a bez obzira na podizanje plaće, mehaničar s 38 godina radnog staža ne može prijeći 950 eura u redovnim satima, a vozač ne može prijeći plaću od 1100 eura - kazao je Teo Bulić, predsjednik Sindikata vozača i prometnih radnika. 

Istaknuo je još jednom kako su prioriteti zadovoljni radnici i pružanje kvalitetne usluge korisnicima, zato se nadaju skorom rješavanju problema među suvlasnicima i Upravom društva.

Vaša reakcija na temu