Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot DP-ov AMANDMAN Čak 52 obitelji s troje i više djece u Podstrani dobit će novac za kupnju sportske opreme

DP-ov AMANDMAN Čak 52 obitelji s troje i više djece u Podstrani dobit će novac za kupnju sportske opreme

U općinskom proračunu osigurano je 9.900 eura

Iz Domovinskog pokreta Podstrane priopćili su kako su zahvaljujući amandmanu njihovog općinskog vijećnika Josipa Vukovića prve 52 obitelji s troje i više djece, koje su se prijavile na natječaj, dobile novac za kupnju sportske opreme. 

'Ovim amandmanom Domovinski pokret pokazuje odgovornost i osjetljivost prema mnogobrojnim obiteljima koje su opterećene brojnim troškovima te potiče bavljenje sportom. 

Sukladno ovome Općina Podstrana će raspodijeliti dio sredstava iz proračuna ovim obiteljima i to ukupno 9.900 eura', priopćeno je iz DP-a Podstrana. 

Vaša reakcija na temu