Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Anastasia Zavorotnyuk) TUŽNA VIJEST Preminula jedna od najljepših glumica svijeta

TUŽNA VIJEST Preminula jedna od najljepših glumica svijeta

Nakon duge bolesti

Ruska kazališna i filmska glumica Anastasia Zavorotnyuk preminula je u 53. godini nakon duge bolesti, prenosi BBC. Vijest o smrti glumice potvrdila je njezina obitelj na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji, nemoguće je shvatiti i vrlo teško pronaći prave riječi. Večeras nakon duže i teške bolesti preminula je naša Nastja. Zahvaljujemo svakome od vas koji ste joj iskreno željeli dobro, pomolili se za njeno zdravlje i vjerovali. Nastja je uvijek osjećala i cijenila vašu podršku. Mjesto i vrijeme ispraćaja bit će dodatno objavljeno večeras - napisali su ispod njezine fotografije na društvenoj mreži Instagram, a mnogi su u komentarima iskazali sućut i nevjericu. 

Glumica, kojoj su strani mediji tepali da je jedna od najljepših na svijetu, godinama se borila s rakom, a u kolovozu 2019. prestala je zbog zdravstvenih problema sudjelovati u kazališnim produkcijama, piše Večernji.

Vaša reakcija na temu