Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održan B2Run Split: Sezona krenula rekordnim brojkama!

Održan B2Run Split: Sezona krenula rekordnim brojkama!

Nikad više poslovnjaka iz Splita, okolice, ali i ostatka Hrvatske

Četvrtak je novi petak za sve sudionike B2Run-a, a bolji početak sezone najaktivnijeg afterworka u Hrvatskoj malo tko je mogao zamisliti. Split je, naime, u osmoj godini domaćinstva oborio rekorde s prijavljenih preko 80 tvrtki i čak 802 sudionika! Pozitivna atmosfera i zajedništvo najbolji su poziv svima koji se žele pridružiti u ostalim gradovima, jer slijede B2Run druženja u Rijeci 6.6., Osijeku 20.6. te Zagrebu 12.9.

B2Run je sjajna aktivnost nakon posla i prilika da se kolege i kolegice povežu u neformalnom okruženju, a iako prelazak 5 kilometarske rute traje u prosjeku pola sata, druženje prije i nakon toga je najzabavniji dio. Trčanje je, naime, u kontekstu B2Runa još uvijek samo jedan alat kojim se želi potaknuti ljude iz poslovne zajednice na druženje i razmjenu iskustava.

- ‘S’ u ESG-u nit je vodilja B2Runa i drago nam je vidjeti da su hrvatske kompanije prepoznale važnost socijalnog kontakta među zaposlenicima i druženja u neformalnom okruženju. Porast od 15% sudionika u Splitu u odnosu na prošlu godinu to potvrđuje. B2Run platforma sjajna je za izgradnju osjećaja pripadnosti u opuštenoj atmosferi, a opuštenoj i sjajnoj atmosferi tradicionalno smo svjedočili u Splitu - izjavila je Ana Barčot, voditeljica za odnose s javnostima B2Runa.

B2Run traje jedan dan, ali ga timovi planiraju cijele godine

B2Run potiče komunikaciju i povezivanje kolega i kolegica, ali cijeli proces pripreme za taj četvrtak uključuje niz timskih aktivnosti poput zajedničkih treninga, odabira personaliziranih majica, osmišljavanje slogana, ali i poticanje ostalih da se pridruže. Timovi koji se pripremaju za B2Run prolaze različite etape, a svaki odrađeni zadatak označava postizanje manjih ciljeva koji osnažuju i vraćaju vjeru u sposobnost tima i mogućnost da se zajedničkim snagama postignu viši ciljevi.

Aktivnost kojom je tradicionalno krenuo i ovaj splitski B2Run bilo je zajedničko zagrijavanje na Rivi, pod vodstvom profesionalnih fitness trenerica jer, kada se ekipe rasplešu odmah na početku, sjajna atmosfera se nastavi do kraja dana. Nakon odrađenih 5 kilometara uslijedila je dodjela plaketa i medalja najuspješnijim timovima, a nakon fotografiranja druženje je, uz pivo, sendvič te zabavu s ostalim sudionicima potrajalo do kasnih večernjih sati. 

A tko se može pohvaliti medaljom?

Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji, a prvi je kroz cilj očekivano prošao Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatska dok je u ženskoj konkurenciji to bila Antonija Velić Bešlić iz HEP-a.

- Ovo je bila treća pobjeda za redom na splitskom B2Runu i moram priznati da je lijep osjećaj pobijediti u ovom gradu. Osim sjajne atmosfere i organizacije, ovaj grad ima i najglasnije i najluđe navijače. Ostatak sezone ćemo moj tim i ja korak po korak pa ćemo vidjeti kako će ići. Veselimo se Rijeci 6.6. - izjavio je Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatska.

Najbrža velika tvrtka bila je Hrvatski telekom, dok su svoja mjesta na postolju zauzeli i Global Offshore Engineering kao najbrža srednja tvrtka i Špica sustavi kao mala tvrtka. U ženskoj ekipnoj kategoriji također su se dodjeljivale plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtkama, a prva mjesta su izborili HEP kao mala tvrtka, Osnovna škola Split 3 kao srednja te kao velika Tea-Pharia.

Kao i svake godine, grad podno Marjana je najavio uzbudljiv početak još jedne sezone B2Runa. Slijede utrke u Rijeci, Osijeku i Zagrebu, prijavite svoj tim što prije. 

Vaša reakcija na temu