Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TELEMACH OKUPIO VATERPOLISTE Posjetitelji osvojili lopte s potpisima i fotografije za uspomenu

TELEMACH OKUPIO VATERPOLISTE Posjetitelji osvojili lopte s potpisima i fotografije za uspomenu

Magdalena je u Split došla u shopping, nije ni slutila da će upoznati olimpijce

Telemachovom dućanu u City Centeru one Split posjetitelji i kupci družili su se s hrvatskim olimpijskim vaterpolistima i U19 europskim prvacima. Duje Cuzzi, Šime Žilić, Marko Bijač i Jerko Marinić Kragić družili su se s obožavateljima, s kojima su podijelili i neke dojmove. Naime, Telemach je ponosni sponzor hrvatskog vaterpola: hrvatske vaterpolske reprezentacije koja je ove godine osvojila naslov svjetskih prvaka, srebrnu medalju na Europskom prvenstvu i srebro na Olimpijskim igrama, kao i mladih U19 vaterpolista koji su aktualni europski prvaci. 

- Iza nas je uspješna, naporna i emotivna godina. Osvojili smo velike medalje, ponosni smo na uspjehe i vjerujemo da su naši navijači u tome uživali, a i da su zaboravili što su se zbog nas nervirali. Osvojili smo u godinu dana zlato i dva srebra na velikim natjecanjima, to nije mala stvar. Ostaje neki žal zbog finala Olimpijskih igara, ali vjerujemo da ćemo uskoro nizati nove uspjehe - poručio je Marinić Kragić, a s njim se složio i Bijač.

- Ovo su mi bile treće Olimpijske igre, bila je ovo jedna od najuspješnijih godina za hrvatski vaterpolo. Bili bismo bahati kada s tim ne bismo bili zadovoljni - zaključio je Bijač.

Mnogi se sjećaju Gitak TV-a i čuvenih scena s izbornikom Denom. Bernard Perić 'Dena' opet je bio u akciji, ali ovoga puta u ulozi voditelja. Goste je ispitivao razna vaterpolo/Telemach pitanja, a najsretniji su imali priliku osvojiti lopte s potpisima. Među njima i Niko, koji je znao odgovor na pitanje koja je reprezentacija bila u posljednja tri velika vaterpolska finala. 

- Hrvatska, to je bio lagan zadatak. Igrali su europsko, svjetsko i olimpijsko finale. Pratim Hrvatsku i VK Jadran kada igraju, a omiljeni igrač mi je Cuzzi jer živi u blizini moje kuće - iskreno će 12-godišnji Splićanin. 

Ponosna navijačica hrvatskih sportaša Marijana spremno je odgovorila na svoje pitanje pa je osvojila vrijedne nagrade.

- Pratim Hrvate u svim sportovima, navijala sam za naše vaterpoliste tijekom cijelog olimpijskog turnira. Svaka im čast, posvećeni su sportu i odriču se svojih obitelji kako bi nas u najljepšem svjetlu predstavili u svijetu. Velika mi je čast što sam danas imala priliku upoznati neke od njih, a sretna sam i zbog lopte s potpisima - ona će na posebno mjesto - zaključila je.

Magdalena je s obitelji došla iz Livna u shopping i nije slutila da će sresti vaterpoliste.

- Uzbuđena sam i sretna što sam ih upoznala, pratila sam ih na zadnja tri velika natjecanja. Fotografiju i osvojenu loptu s potpisima čuvat ću na polici u sobi. Marko Bijač mi je najdraži i ne mogu još vjerovati da sam ga upoznala - otkriva nam uzbuđena tinejdžerka. 

Mikula, pak, smatra kako je super ideja za organizaciju ovog eventa.

- Super, toliko sam sretan što sam imao priliku upoznati vaterpoliste. Baš jedno lijepo iskustvo, a tu je bio i moj omiljeni igrač Jerko. Potpisi i lopta idu u sobu, ne smije je nitko taknuti - našalio se.

Dvije prijateljice, Gabrijela i Maja, točno su odgovorile na pitanje i postale su jedne od sretnica koju su osvojili brojne nagrade.

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu