Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash TRAŽE SE TRUDNICE Sudjelujte u ovogodišnjoj Milenijskoj fotografiji na splitskoj Rivi

TRAŽE SE TRUDNICE Sudjelujte u ovogodišnjoj Milenijskoj fotografiji na splitskoj Rivi

Donosimo detalje

Splitska udruga Klub trudnica i roditelja Split ove godine slavi 20 godina uspješnog rada i tim povodom kroz mjesec listopad organizira bogat slavljenički program pod nazivom " '20 godina Kluba s 20.000 majki' uz potporu Grada Splita.

'Ovim putem najavljujemo jedan od glavnih događaja iz programa i pozivamo trudnice, majke i sve žene koje žele postati majke, naše  bivše i sadašnje članice da nam se pridruže u stvaranju slavljeničke  Milenijske fotografije u režiji Šime Strikomana na splitskoj Rivi!

Za popuniti oblik trudnice potrebno nam je oko 200 sudionica.

'Ključ života' - snimanje Milenijske fotografije u obliku trudnice u suradnji sa Šimom Strikomanom u okviru obljetnice 20 godina rada splitske udruge Klub trudnica i roditelja Split održat će se na sredini splitske Rive, pored izlaza s Voćnog trga, u subotu 5. listopada od 11 do 11.15 sati.


Organizator je Udruga Klub trudnica i roditelja Split, a kontakt osoba Margarita Vržina, izvršna direktorica.

Javite se na mob: 098 134 50 75, tel: 021 376 721 ili e-mail: info@klubtrudnica-split.hr

Napominjemo, potrebno je doći 10 tak minuta ranije kako bismo namjestili pozicije za snimanje.

Ovo će biti 912. po redu Milenijska fotografija u režiji fotografa Šime Strikomana, a 44. u Splitu. Ovo je 24. godina provedbe projekta Milenijske fotografije by Šime Strikoman.

Nakon snimanja slijedi informativni i promotivni dio o aktivnostima i uslugama udruge u kojima će sudjelovati djelatnice, suradnici i partneri Kluba trudnica i roditelja Split', poručuju iz Udruge.

Ovaj događaj se provodi uz podršku i potporu Ureda Grada Splita u okviru projekta '20 godina Kluba s 20.000 majki'.

Vaša reakcija na temu