Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr O PLJUCANJU PREMA NAJTROFEJNIJEM IGRAČU U POVIJESTI HNL-a: 'Lijepo je pobijediti, ali najbitnija komponenta je odgoj'

O PLJUCANJU PREMA NAJTROFEJNIJEM IGRAČU U POVIJESTI HNL-a: 'Lijepo je pobijediti, ali najbitnija komponenta je odgoj'

'Djecu treba usmjeravati da se takve stvari ne ponavljaju'

Nažalost, nakon dvoboja Rijeke i Hajduka se možda i najviše po društvenim mrežama komentirala situacija iz 68. minute, kada je kamera u direktnom prijenosu snimila dječaka koji pokušava pljunuti Ivana Rakitića, jednog od najuspješnijih hrvatskih igrača svih vremena, najveće nogometno ime i najtrofejnijeg igrača koji je ikad igrao na travnjacima HNL-a.

Upitali smo našeg komentatora Luku Vučka, koji godinama radi s djecom, koliko je važna odgojna komponenta.

- U potpunosti se slažem, najbitnija komponenta u radu s djecom je odgoj. Lijepo je pobijediti, osvojiti, ali najveći je rezultat da usmjeriš tu djecu na pravi put da oni sutra budu ljudi koji će živjeti svoj život normalno. Jednostavno sam protivnik bilo kakve negativne reakcije, djecu treba usmjeravati da se takve stvari ne ponavljaju, nevezano što je to bilo na našeg Rakitića. Da na Poljudu naše dijete napravi reakciju prema bilo kojem igraču druge ekipe, mislim da to u startu treba zaustaviti - kazao je Vučko.

Vaša reakcija na temu