Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Obi Ndefo) TUŽNA VIJEST Preminuo Obi Ndefo, glumac iz Dawson's Creeka

TUŽNA VIJEST Preminuo Obi Ndefo, glumac iz Dawson's Creeka

Imao je 51 godinu

Preminuo je Obi Ndefo, glumac poznat po ulogama u Dawson's Creeku i Stargate SG-1. Imao je 51 godinu, piše Deadline.

Njegova sestra Nkem Ndefo objavila je tužnu vijest. Uzrok smrti još nije objavljen. 'Slomljeno mi je srce zbog gubitka svog mlađeg brata i spoznaje da je konačno u miru', napisala je. 

Obi je prije pet godina izgubio obje noge nakon nesreće u Los Angelesu. Od tada je bio usredotočen na svoje zdravlje i oporavak, a tijekom godina bio je aktivan kao učitelj joge, piše Index.

Najpoznatija mu je uloga u Dawson's Creeku

Nakon što je diplomirao na dramskoj školi Sveučilišta Yale, Obi je počeo glumiti u raznim TV serijama. Pojavljivao se u Zvjezdanim stazama, Ne podcjenjuj Jordan, Newyorškim plavcima, NCIS: Los Angeles, a najzapamćenija mu je uloga u Dawson's Creeku. U toj seriji glumio je Bodieja Wellsa od 1998. do 2002. godine.

Njegova kolegica Mary-Margaret Humes posvetila mu je objavu nakon smrti.

'Ovo nije lako. Teško mi je zamisliti da si nas napustio, dragi moj prijatelju. Uvijek si bio i uvijek ćeš biti blistav. Primjer si nefiltrirane ljubavi i upornosti dok si se suočavao sa životnim izazovima. Cijenit ću sve naše poruke ljubavi i podrške koje smo uputili u proteklih nekoliko godina. Počivaj u miru, slatki ratniče', napisala je. 

Glumac je također osnovao neprofitnu organizaciju Arts Alliance for Humanity, koja podupire umjetničko obrazovanje u javnim školama i zajednicama.

Vaša reakcija na temu