Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press U Podgori se ovog vikenda bira najveći... list blitve

U Podgori se ovog vikenda bira najveći... list blitve

U nedjelju, 6. listopada

Blitvijada, zeleni festival hrane i pića i utrka Blitvarun TRAIL koji slave zdrav način života održat će se ove nedjelje, 6. listopada u Podgori! 


'Da li se ikad kušali sladoled od blitve – blitvar? Mi jesmo i fantastičan je. Ovaj zeleni događaj nudi vam priliku da kušate nevjerojatne proizvode i delicije od blitve poput Premis sladoleda, Poetica Gina, sireva Sirko, blitvenjaka OPG Livr, soparnika OPG Ivan Očsšić, Jeti Fritule, kao i mnoge druge delicije pripremljene od strane lokalnih udruga, društava, restorana i hotela, kao i privatnih osoba', poručuju organizatori.

Ove godine natjecanje na Blitvijadi ima par kategorija.

- Najveći u Podgori - list blitve. Kategorija koja od vas traži da mazite i pazite vašu blitvu i listove i donesete baš onaj najveći, ali podgorski.

- Najbolji u Podgori - jelo od blitve. Spremite baš vi najbolje jelo i stručni sud će odlučiti pobjednika.

- Najbrži u Podgori - najbrže čišćenje blitve. Pokažite iskustvo u kuhinji i očistite svežanj blitve u rekordnom roku.


Uz bogat program na Blitvijadi koji kreće od radionica i edukacije za djecu, kutka za fotografiranje, zabavu za mlade i stare donosi nam i cirkuski program, dok će za glazbeni program krivci biti Belfast Food & DJ Dupli.

Provjerite kako je bilo prošle godine:

Posebno izdvajamo novu atrakciju i akciju ovogodišnje Blitvijade – BlitvaRun TRAIL utrku za velike i male, gdje će svi sudionici imati priliku pokazati svoju kondiciju i ljubav prema blitvi u jedinstvenom okruženju. Ovo je idealna prilika za cijelu obitelj da se zabavi i provede aktivan dan na svježem zraku.


Više o utrci pročitajte na poveznici.

Preporučujemo vam da bar ovaj put poslušate svoje mame i bake i ozelenite se, potrčite ili jednostavno samo pojedete nešto zdravo na zelenom vikendu u Podgori. I ne zaboravite blitvarsku majicu!

Vaša reakcija na temu