Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Udruzi Feniks treba vaša pomoć

Udruzi Feniks treba vaša pomoć

Ukoliko ne smognu financijska sredstva, nestat će

Splitska udruga Feniks koja već četiri godine pruža paket besplatnih psihosocijalnih usluga u zajednici za ljude s mentalnim poteškoćama i oboljenjima našla se u financijskom škripcu. Treba im vaša pomoć.

'Iako sve projekte provodimo savjesno i kvalitetno, uz samo 2 zaposlene osobe i velik broj volontera trenutno smo u nezavidnoj situaciji u kojoj imamo svega 187,84 eura na računu.
Problem je nastao jer nemamo kontinuirano financiranje, i čekamo rješenje 4 lokalna natječaja na koje smo se prijavili. Iako se nadamo pozitivnom rezultatu, ne znamo kad će nam i kolika sredstva biti odobrena, stoga smo trenutno u groznoj situaciji jer nemamo novca za isplatiti plaće voditeljici projekata i administratorici ili ikakve druge troškove iako nastavljamo s radom i svim aktivnostima', apeliraju iz Feniksa.

Pomoći im možete tako da uplatite svoj dar na račun udruge:
HR8124840081135155359
Uz obaveznu napomenu u opisu plaćanja: donacija

'Svaki vaš i najmanji prilog bit će nam dragocjen! Naravno nećemo odbiti ni one veće! Hvala od srca!', poručuju iz Feniksa.

Vaša reakcija na temu