Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRAJ Božo Vrećo rasprodao koncert u Splitu: Hvala vam za ovu prekrasnu večer

KRAJ Božo Vrećo rasprodao koncert u Splitu: Hvala vam za ovu prekrasnu večer

Na koncertu je zapjevao i 'Kad si bila mala Mare'

23.40 - Božo je u Splitu pjevao preko dva sata, publika ga je vraćala nekoliko puta, a ni glazbeniku se nije rastajalo od njih. Atmosfera je bila sjajna, a na kraju se zahvalio svima koji su jučer bili tu.

- Vi ste ljubav, hvala vam za ovu čarobnu noć. Hvala Institutu na lokaciji, organizatoru Danijelu. Divni ste i hvala vam - poručio je.

22.40 - Navikli smo da se u životu zaljubljujemo, da nas ostavljaju i tražimo da nas netko više voli. Jedna takva pjesma kada zavolite gada je upravo iduća pjesma - kazao je pa zapjevao 'Dragi' i spustio se među publiku.

- Hvala vam za ovu prekrasnu večer - poručio je, a iz publike su mu dovikali 'Božo kralju'.

Poslušajte dio atmosfere kada je Božo zapjevao 'Kad si bila mala Mare'.

22.10 -

21.35 - Božo je u Splitu dočekan velikim pljeskom publike, a nakon prve pjesme obratio se publici.

- Dobra večer Splite, koncert još nije ni počeo, a već znam da će biti čaroban. Volite i uživajte večeras - poručio je pa nastavio s repertoarom.


21.00 - Božo Vrećo, jedan od najpoznatijih interpretatora sevdaha novijeg doba, prvi veliki splitski koncert održat će večeras u Medilsu. Kako su organizatori objavili na stranicama koncert je rasprodan, a po najavama su očekivali preko 1500 posjetitelja. Pola sata prije koncerta lokacija je puna, a ekipa je zauzela mjesta na dekicama. Sve podsjeća na festival San sustipanske noći, koji se ove godine neće održati, ali su organizatori doveli Božu u Split.

Vaša reakcija na temu