Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO 'Cesarica' podigla sve putnike trajekta 'Oliver' na noge

VIDEO 'Cesarica' podigla sve putnike trajekta 'Oliver' na noge

Pogledajte atmosferu na brodu

Trajekt 'Oliver' na putu je prema Vela Luci, a razdragani putnici u glas pjevaju neke od Oliverovih najpopularnijih pjesama predvođeni Antom Gelom, Jurom Brkljačom i Dinom Petrićem.

Pjeva se, svira i uživa u životu, glazbi i moru. Na noge je sve posebno digla 'Cesarica'.


Anamarija, Ivana i Andrijana lako se primijete na trajektu, s dušom se rastaju sa svakom Oliverovom pjesmom. Istinski uživaju u svakom trenutku jedinstvenog putovanja za Velu Luku.

- Drugi put nam je da smo na koncertu na trajektu i odlučile smo da će ovo postati naša tradicija. Prekrasan način da se oda počast najvećem Oliveru, ikoni hrvatske glazbe - kazale su djevojke koje su stigle iz Zagreba i ostat će do kraja manifestacije.

Nevjerojatno je da publika ne posustaje, sa svakom idućom pjesmom glasnije pjevaju kao da su čekali baš tu stvar. Doduše, ako je itko imao repertoar koji se mogao satima svirati onda je to čovjek zbog kojeg preko 600 ljudi pleše i pjeva na putu za Velu Luku.

Vaša reakcija na temu