Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO 'Kad udari južina' oduševila Supetrane

VIDEO 'Kad udari južina' oduševila Supetrane

Večeras predstavu mogu pogledati i Drnišani

Ove subote Bračani su imali prilike uživati u komediji 'Kad udari južina' u prepunom Kinu Supetar, a već danas, u nedjelju, 28. travnja ova popularna komedija stiže u Drniš.

Emotivnu komediju 'Kad udari južina' u izvedbi Petre Kraljev i Jagode Kumrić pogledajte u 19.30 sati u dvorani 'Ivan Meštrović' u Drnišu.

Ulaznice za ovu izvedbu možete pribaviti u Caffe Bar Woodstock u Drnišu te na blagajni dvorane 'Ivan Meštrović' od 18.30 sati.

Komedija prati cjeloživotno prijateljstvo Mimi i Gite a kazališni je autorski prvijenac upravo Petre Kraljev uz stručno vodstvo i suradnju s poznatim autorom Igorom Weidlichom, dok režiju potpisuje Nevena Vukes.

Da se radi o hit komediji potvrđuju i brojne rasprodane dvorane koje popularne glumice ne prestaju nizati. Iza njih su rasprodane izvedbe u KD 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu, HNK Zadar ispunjen do zadnjeg mjesta, HNK Šibenik  rasprodan čak tri puta, HKD Sušak u Rijeci, Apfel dvorana u Makarskoj, Hvar, Ploče, Klis, Nova Gradiška, Krk, Lošinj, Sinj, Slavonski Brod...

Njihove izvedbe rasprodane su danima unaprijed a apsolutni  rekorder je njihov rodni grad Split gdje ih je publika počastila s čak 11 rasprodanih izvedbi te ih nagradila naslovom apsolutnih rekorderki po broju prodanih ulaznica u posljednjih deset godina na splitskoj kazališnoj sceni.

'Na ovom nevjerojatnom putu kojim nas se komedija 'Kad udari južina' povela zadnjih mjeseci iduća postaja je Drniš. Pozivamo sve one koji uživaju u kazališnim komedijama da dođu nasmijat se s nama u nedjelju u 19.30 sati', rekla je Petra Kraljev.

Vaša reakcija na temu