Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: UPOZNAJTE 'BABY DANIJELA' Bankar iz Dubrovnika sašio kostim kao Marko i stigao u Švedsku
Dalmatinski portal izvještava iz Švedske Piše: Antonia Pešić i Anamarija Alebić

VIDEO: UPOZNAJTE 'BABY DANIJELA' Bankar iz Dubrovnika sašio kostim kao Marko i stigao u Švedsku

Donosimo djelić atmosfere iz Malmöa pred večerašnje polufinale Eurosonga

Dubrovčanin, kojem smo dali nadimak 'Baby Danijel', sašio je kostim sličan onome u kojem će nas Marko Purišić predstavljati večeras u polufinalu 68. Eurosonga. Sreli smo ga pred Malmö Arenom gdje se fanovi ovog natjecanja polako okupljaju. 

- Ovaj stajling je naša interpretacija kostima Baby Lasagne, mješavina Dore i Eurosonga. Očekivanje je da Marka gledamo u finalu, a najvjerojatnije je i da će na koncu pobijediti. Od kada sam ga prvi put vidio, energija na nastupu je bila nevjerojatna i to se odrazilo na glasanju - kazao nam je ovaj veseli bankar iz Dubrovnika, a koji je i zaplesao kao Lasagna pred našim kamerama.


Pronašli smo i Dalmatince na ulicama ovog švedskog grada, razgovarali smo s Jelenom i Josipom.

- Veliki smo eurovizijski fanovi i već godinama ga pratimo. Josip je pitao da probam naći karte i kada smo ih našli odlučili smo se za ovu avanturu. Očekujemo pobjedu u subotu - kazala nam je Splićanka, a s njom se složio i njen prijatelj iz Imotskog.

- Čim je nabavila karte, krenuo sam pakirati kufere i s nestrpljenjem čekao dan kada ćemo doći bodriti našeg Lasagnu. 


Marija i Maja stigle su iz Rijeke, a dolazak na Eurosong spojile su s onim turističkim. Razgledat će brojne znamenitosti Malmöa, kao i obližnjeg Kopenhagena, ali tu su prvenstveno radi hrvatskog predstavnika.

- 'Rim Tim Tagi Dim' nam se čini kao prava eurovizijska pjesma, ima neku pozitivnu energiju. Cijela nacija se digla oko ove pjesme, ali i ovdje u Švedskoj jer nas ljudi zaustavljaju kada vide hrvatsku zastavu i s nama plešu. Mislim da su nam velike šanse za pobjedu - zaključile su mama i kćer.


Dio atmosfere donosimo u videozapisu.

@dalmatinskiportal UPOZNAJTE BABY DANIJELA Donosimo djelić atmosfere pred polufinale Eurosonga Malmo u bojama #eurosong #malmo #svedska #fyp original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu