Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte genijalan Ričardov uradak

VIDEO Pogledajte genijalan Ričardov uradak

Domišljato do par besplatnih gemišta

Enio Meštrović - preciznije Ričard, njegov alterego - nasmijao je mnoge najnovijim uratkom koji je priredio sa svojim KUD-om Bleke i konji. Ovog puta poigrali su se temom turizma u skeču naziva 'Boje turizma', snimljenom u Ninu.

Ričard se, kao i u dosadašnjim skečevima, ponovno domišljato dosjetio kako platiti par gemišta premda je sasvim praznih džepova… 

Za svega 24 sata od objave video je pogledalo gotovo 40 tisuća ljudi - mahom oduševljenih ako je suditi po komentarima koji se nižu. 'Kad pomisliš da nema više kreativnosti, oni nadmaše sami sebe na našu radost i veselje', 'genijalno', 'svaka čast, nema dalje', 'legende' - neki su od njih. Pogledajte!


Enio Meštrović, osim kao političar i performer, široj javnosti dobro je poznat i po hit komediji 'Oči uoči zgospod’non' - koju potpisuje kao autor i u kojoj je gotovo stotinu puta diljem Hrvatske odigrao lik svog sad već kultnog alter ega. Predstava govori o uzvišenom trenutku smrti - dolazi kod sv. Petra na suočavanje s Bogom te pritom raspravlja o svojim životnim grijesima.

Nakon rasprodane izvedbe u lipnju na zahtjev publike vraća se u trogirsku kulu Kamerlengo u subotu, 7. rujna, u 21 sat. Slijedi i skori povratak u Split… Dodatne informacije o predstavi i gostovanjima mogu se pronaći na stranicama Arlekin Comedyja koji potpisuje produkciju turneje.

Vaša reakcija na temu