Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte prvi nastup Baby Lasagne nakon Eurosonga

VIDEO Pogledajte prvi nastup Baby Lasagne nakon Eurosonga

'Rim Tim Tagi Dim' zapalila je publiku

Šesti Sea Star Festival održava se u Umagu, a laguna Stella Maris pretvorila se u ogroman plesni podij. Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagna, noćas je nastupao na festivalu, a tisuće ljudi su po prvi put nakon Eurosonga na pozornici čuli 'Rim Tim Tagi Dim'. Marko Purišić izveo je i svoje druge singlove, a u publici se vidjeli nekoliko natpisa podrške poput 'Lasagna ti si naš ponos'. Marko je osvojio srca publike, od rezerve na Dori, do prvog drugog mjesta na Eurosongu. Zanimljivo je i to da je 2018. godine bio nosač opreme na Sea Star festivalu, gdje je pomagao grupi The Prodigy, a ove godine je nastupao na glavnoj pozornici 'Tesla stage'. 

- Kako je lipo biti doma - rekao je po dolasku na pozornicu. 

Izveo je nekoliko svojih pjesama koje je objavio prije nastupa na Dori. Izveo je singl 'IG boi', u kojoj opisuje Instagram kulturu, odnosno želju za slavom, pratiteljima i 'štovanjem'. Potom je na redu bila i pjesmu naziva 'Don't hate yourself, but don't love yourself too much', kojom poručuje kako se u životu ne treba sabotirati pretjeranim kritiziranjem samog sebe, ali da treba biti prizemljen i ne letjeti previsoko, jer naposljetku - svi smo isti. 

Lasagna trenutno radi na svom prvom albumu Demons & Mosquitos, koji se očekuje na jesen pa je izveo i istoimenu pjesmu s albuma. 

- Sljedeća pjesma se zove 'Stress'. Na pola smo puta, još malo pa će opet biti zabavno - rekao je aludirajući na niz 'laganica' koje je predstavio publici u Umagu.

Njegov osebujan stil, urođena karizma i talent privukli su tisuće ljudi, koji su na festival došli samo radi njega, ako je suditi po publici koja se vidno 'smanjila' pred pozornicom nakon njegovog nastupa i kada ga je zamijenio idući izvođač - John Newman.

Potpuni delirij nastao je u publici na kraju njegovog nastupa, kada je izveo 'Rim Tim Tagi Dim' na kojoj du mu se pridružili i plesači. Pogledajte djelić atmosfere u videozapisu.

@dalmatinskiportal Pogledajte prvi nastup Baby Lasagne nakon Eurosonga, 'Rim Tim Tagi Dim' zapalila je publiku Sea Star Festivala #babylasagna #rimtimtagidim #nastup #seastarfestival #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu