Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Voditeljici tijekom programa uživo ispao zub, pogledajte kako se snašla

VIDEO Voditeljici tijekom programa uživo ispao zub, pogledajte kako se snašla

Na Instagramu je pojasnila što se dogodilo

Ukrajinskoj TV voditeljici i novinarki Mariški Padalko tijekom programa uživo je ispao prednji zub. Nije se dala smesti te je, kada je shvatila što će se dogoditi, primaknula ruku ustima, ispljunula zub, i nastavila pričati kao da se ništa nije dogodilo, piše Jutarnji list.

Kasnije je na Instagramu pojasnila što se dogodilo.

- Ovih dana sam odlučila popraviti jedan problem koji me muči već više od 10 godina. Jedno jutro moja kćerkica se igrala s teškom metalnom budilicom dok sam ja spavala. I upravo dok sam se razbuđivala i zijevala malena ručkica mi je odbila polovicu zuba. Tek sada sam konačno odlučila riješiti taj zub. I dogodilo se to što se dogodilo, podijelila je sa svojim obožavateljima voditeljica.

Mariška se nadala se će ovaj incident proći ispod radara jer ta epizoda nije objavljena na YouTube kanalu televizije, ali jedna je gledateljica pozorno pratila emisiju i odlučila snimiti taj prizor i podijeliti ga na internetu.

Vaša reakcija na temu