Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Naglasili smo oči jer su one najljepši ukras lica, a često kažemo i 'ogledala duše'

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Naglasili smo oči jer su one najljepši ukras lica, a često kažemo i 'ogledala duše'

Splitska vizažistica ovaj look smatram idealnim za odvažne djevojke

Splitska vizažistica Helena Dželalija svojim radom privukla je pažnju svojih klijenata, ali i velikog broja virtualne zajednice. Ne sumnjamo da će privući pažnju i naših čitatelja za koje priprema kratke videozapise svojih lookova u kojima prikazuje korake u njihovom nastajanju. U ovom tutorialu inspiraciju je pronašla u djevojci prekrasnih plavih očiju koje je istaknula svojim make up trikovima.

- Odlučili smo se na igru ljubičasto rozih tonova sjenila na očima i nešto nježnija usta. Naglasili smo oči jer su one najljepši ukras našeg lica, a često kažemo i 'ogledala duše' - navodi Helena koja ovaj look smatram idealnim za odvažne djevojke koje žele zasjati na nekoj prigodi.

- Oči smo nijansirali paletom sjenila Desert Dusk od Huda Beauty, zatim smo za podlogu koristili EX1 Cosmetics puder nijanse 6.0,  highlight je od Becca Cosmetics, obrve smo iscrtali proizvodom Brow Pro palette in Taupe and Blonde od Anastasia Beverly Hills te smo koristili Huda Beauty umjetne trepavice Noelle.

Vaša reakcija na temu