Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Pogledajte još jedan super look iz kista Helene Dželalije

VIDEO TUTORIAL Pogledajte još jedan super look iz kista Helene Dželalije

I ove subote splitska vizažistica savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala

U suradnji sa splitskom vizažisticom Helenom Dželalijom donosimo novi video tutorial. Ovog tjedna pripremila je look idealan za razne prilike, a ponajviše za ljubiteljice rozih tonova. Želite li zablistati u večernjem izlasku, maturalnoj zabavi, vjenčanju ili za neku drugu sličnu prigodu, predlažemo da pogledate kako to radi talentirana vizažistica.

Njezine radove možete pratiti i na društvenim mrežama (Facebook / Instagram), a kažimo još i kako Heleni možete poslati prijedloge za lookove koje želite gledati u video tutorialima, kao i pitanja na koja želite doznati odgovor.

Vaša reakcija na temu