Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bojana Hribljan na čelu prve regionalne podružnice Demokrata

Bojana Hribljan na čelu prve regionalne podružnice Demokrata

Ona je nova potpredsjednica Demokrata i predsjednica Regionalne podružnice sjeveroistok koja pokriva Bjelovarsko-bilogorsku, Koprivničko-križevačku i Virovitičko-podravsku županiju

Demokrati su osnovali svoju prvu podružnicu i to Regionalnu podružnicu sjeveroistok Hrvatske, a za predsjednicu je izabrana Bojana Hribljan, zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana. Bojana Hribljan se nedavno pridružila Demokratima i na sjednici Središnjeg odbora održanoj 5. prosinca izabrana je za potpredsjednicu stranke. 

- Siguran sam da ćemo zajedno podići Demokrate na sjeveroistoku Hrvatske i ostvariti dobar rezultat. Čeka nas naporan rad na terenu i u Saboru gdje ćemo pokazati kakvu Hrvatsku želimo. Okupljamo mlade ljude, ljude s iskustvom koji politiku na ne gledaju kao mjesto na uhljebljenje već traže svoju priliku da svojim znanjem doprinesu boljoj Hrvatskoj. U manje od dva mjeseca od osnivanja, pridružilo nam se preko petsto članica i članova, a vjerujem da će taj broj biti puno veći kada krenemo u osnivanje ostalih podružnica - rekao je predsjednik Demokrata, Mirando Mrsić.

Bojana Hribljan, nova potpredsjednica stranke i predsjednica Regionalne podružnice sjeveroistok istaknula je kako društvom vlada velika apatija te da su i Demokrati na sjeveroistoku Hrvatske osnovani kako bi okupili ljude koji žele promjenu. 

- Demokrati okupljaju ljude koji su ostvareni i žele dio svog vremena i znanja uložiti za opće dobro. Ljudima treba vratiti vjeru u politiku, a to možemo samo svojim radom i primjerom. Čeka nas naporan rad u županijama koje obuhvaća naša podružnica, ali ljudi se svakodnevno javljaju, žele sudjelovati i vjerujem da ćemo postići dobre rezultate - istaknula je ona. 

Osnivački sabor pozdravio je župan Damir Bajs i zamjenik župana Neven Alić koji su istaknuli da se raduju nastavku dobre suradnje s Bojanom i Demokratima koji će početkom godine osnovati podružnice sjever i središnja hrvatska, a do kraja 2019. plan je osnovati podružnice u cijeloj zemlji. 

Vaša reakcija na temu