Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Objavljeno kolika je bila prosječna plaća u veljači

Objavljeno kolika je bila prosječna plaća u veljači

Najveća je isplaćena je u djelatnosti Proizvodnja osnovnih farmaceutskih proizvoda i farmaceutskih pripravaka

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za veljaču 2024. iznosila je 1248 eura, što je nominalno više za 0,7 %, a realno za 0,5 % u odnosu na siječanj 2024.', objavio je Državni zavod za statistiku.

Prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za veljaču 2024. iznosila je 1710 eura, što je nominalno više za 0,9 %, a realno za 0,7 % u odnosu na siječanj 2024.

Najviša prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama za veljaču 2024. isplaćena je u djelatnosti Proizvodnja osnovnih farmaceutskih proizvoda i farmaceutskih pripravaka, u iznosu od 2823 eura, a najniža u djelatnosti Proizvodnja odjeće, u iznosu od 837 eura. Najviša prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama za veljaču 2024. bila je u djelatnosti Proizvodnja osnovnih farmaceutskih proizvoda i farmaceutskih pripravaka, u iznosu od 4452 eura, a najniža u djelatnosti Proizvodnja odjeće, u iznosu od 1079 eura.

Medijalna neto plaća za veljaču 2024. iznosila je 1044 eura, dok je medijalna bruto plaća iznosila 1400 eura.

Vaša reakcija na temu