Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ubijena 18-godišnjakinja, majka uvjerena da je kriv bivši dečko

Ubijena 18-godišnjakinja, majka uvjerena da je kriv bivši dečko

Stalno su prijetili - mi imamo novca, mi ćemo napraviti

Zagrebačka policija izvijestila je kako je u naselju Volovčica ubijena 18-godišnja ženska osoba te da se osumnjičeni za ubojstvo nalazi u prostorijama policije.

Ubojstvo se dogodilo sinoć oko 22 sata, a preminula je pronađena na parkiralištu u automobilu. Na mjesto događaja došla je i majka ubijene koja je uvjerena kako ju je ubio bivši dečko, 20-godišnjak koji joj je već više puta prijetio, a navodno i razbio auto.

- On je mojoj kćeri prijetio. Jučer je ona bila na Državnom odvjetništvu na ispitivanju zbog toga i čeka poziv za Kazneni sud. Dam rezat ruku i glavu da je on to napravio, stalno su se prijetili - mi imamo novaca, mi ćemo napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo - rekla je majka.

Policija zasad ne želi otkriti više detalja.

Vaša reakcija na temu