Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola SUPERLIGA: OK Ribola u utorak igra prvu utakmicu polufinalne serije doigravanja za prvaka države

SUPERLIGA: OK Ribola u utorak igra prvu utakmicu polufinalne serije doigravanja za prvaka države

Protiv ekipe MOK Mursa Osijek

Prvu utakmicu polufinalne serije doigravanja za prvaka države OK Ribola Kaštela odigrat će u utorak, 16. OK travnja od 19.30 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom protiv ekipe MOK Mursa Osijek. S njima su ove sezone igrali ukupno četiri puta, ekipe se jako dobro poznaju, a rezultat međusobnih ogleda je 2:2. Prvi krug natjecanja Ribola Kaštela je završio na 2. poziciji s 36 bodova, a Mursa na trećoj s dva boda manje. U kaštelanskoj momčadi nema promjena u odnosu na zadnju natjecateljsku utakmicu prije točno mjesec dana, (a nije se igralo zbog reprezentativne stanke) tako da su, nažalost, i dalje bez ozlijeđenog kapetana Ivana Cikojevića, ali kažu, to im je dodatni motiv za novi pobjednički niz.

'Očekuje nas, napokon polufinalna serija s iskusnom osječkom Mursom, uz zagrebačku Mladost sigurno i ove sezone favorita Prvenstva, tako su složili momčad. Naša mlada ekipa izuzetno je motivirana. Ova velika pauza nije koristila nikome, dapače, praktički smo bili dvadesetak dana i bez dizača i jako teško je bilo održati treninge, ali međutim, momci su odradili zaista izvanredno, maksimum davali u svakom danu i dobro smo se pripremili, siguran sam. Sad je samo važno da to pretočimo na teren i da maksimalno odigramo ovu cijelu seriju koja će biti izuzetno teška, ali mi smo na neki način stvarno i prešli ciljeve ove sezone. U samom početku sezone cilj je bio ulazak u playoff svjesni mladosti ekipe, međutim, momci su rasli, radili jako naporno i sada na neki način i ja i oni očekujemo da damo najbolje izdanje u samoj završnici, a onda je sve moguće. Pozivam publiku da nas podrži da u fer i korektnom navijanju, da nosi našu ekipu, a mi obećavamo da ćemo stvarno dati svoj maksimum i nadam se da ćemo odigrati pravu utakmicu i napraviti brejk', rekao je glavni trener Ivan Rančić.

Drugi polufinalni par HAOK Mladost i OKM Centrometal igrat će istog dana od 17 sati.

Vaša reakcija na temu