Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DEBAKL: Hrvatski košarkaši izgubili od Poljske i ne idu na Svjetsko prvenstvo

DEBAKL: Hrvatski košarkaši izgubili od Poljske i ne idu na Svjetsko prvenstvo

Previše promašenih zicera i loših odluka imali su naši košarkaši večeras da bi rezultat bio drukčiji

Hrvatska košarkaška reprezentacija ostala je bez izgleda za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kini. Izabranici Dražena Anzulovića u Varaždinu su poraženi od Poljske sa 69:77 (16:8, 20:24, 23:29, 10:16). Naši su košarkaši bolje otvorili susret, te nakon sedam minuta igre imali vodstvo 14:0.

Vrlo brzo Poljska se konsolidirala, te je već u 13.minuti bilo samo plus dva (20:18). Prvo vodstvo Poljaci su imali u 22. minuti (37:36), a dvije minute kasnije poveli su sa četiri razlike (44:40). Hrvatska je na krilima Krušlina i Katića u 29. imala šest koševa viška (59:53). U iduće dvije i pol minute Poljaci su odgovorili serijom 10:0 i vratili prednost na svoju stranu (63:59).

Povela je potom Hrvatska još jednom (64:63), no više od toga nije išlo. Previše promašenih zicera i loših odluka imali su naši košarkaši večeras da bi rezultat bio drukčiji.

Hrvatska: Perić 10, Marčinković 2, Krušlin 21, Katić 8, Mustapić 6, Nakić, Perković, Planinić 8, Bilan 10, Vuković 2, Ljubičić, Junaković 2.

Vaša reakcija na temu