Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gruić: Nema potrebe da s predsjednikom Hajduka razgovaramo preko medija

Gruić: Nema potrebe da s predsjednikom Hajduka razgovaramo preko medija

Činjenica je da smo dobili 550 karata za naš sektor i da u tom sektoru nije bilo nikakvih problema, niti su se tu zapalile baklje

Jutros smo dobili glasnogovornika Torcide Damira Gruića koji je objasnio kako je s davanjem izjava pričekao dok se nije vratio iz Češke. Zanimao nas je komentar izjava predsjednika Marina Brbića koji je nazvao neprijateljima Hajduka one koji su palili baklje u Liberecu. 

- Nema potrebe da s predsjednikom Hajduka razgovaramo preko medija. To nismo radili ni do sada za vrijeme trajanja njegovog mandata - odgovorio je Gruić.

A evo i njegovog komentara događaja u Liberecu...

- Što se tiče same utakmice u Liberecu to je za nas završena priča.  Činjenica je da smo dobili 550 karata za naš sektor i da u tom sektoru nije bilo nikakvih problema, niti su se tu zapalile baklje. Nitko od naših navijača nije priveden niti prije, niti za vrijeme niti nakon utakmice. O svemu ostalom sada nema smisla raspravljati. Ispred nas su nove utakmice i novi izazovi, na koje ćemo znati odgovoriti. Hajduk uz jedinstvenu podršku svojih navijača može proći dalje. Znamo što se od nas očekuje i Torcida će kao i mnogo puta do sada biti vjetar podrške u leđa Hajdukovih igrača. Zajedno možemo Hajduku i nama osigurati europsku jesen i to je sve što nas zanima. Širimo pozitivnu atmosferu, Hajduk iznad svega.

Vaša reakcija na temu