Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA VETERANA: Mate Bilić zabio nakon osam kola, Ivica Žuljević dovršio posao

LIGA VETERANA: Mate Bilić zabio nakon osam kola, Ivica Žuljević dovršio posao

U redovima Monthy Phytona posebno se svidio nekadašnji vratar Hajduka Vjeko Tomić i to u ulozi centarfora

VAGABUNDO - CROATIA BLIZNA 2:1

U matineji kola veliko iznenađenje. Igrački inferiorni igrači Vagabunda uspjeli su preokrenuti rezultai i okrenuti jednog od glavnih favorita za naslov, ekipu Croatia Blizne. Kad je u prvim minutama susreta raspoloženi Marko Milat pogodio mrežu Ćovića sve je ukazivalo da će se Blizna lako prošetati pored Pervanove lake konjice. Nakon osam kola Mate Bilić uspijeva zabiti gol i poravnati stanje na semaforu. Bez prvog vratara na vratima u redovima Blizne počeo se osjećati opravdani strah za konačni ishod. Tvrd orah zvan Vagabundo i ovaj put pokazao je zube. U samom kraju susreta talentirani golgeter Ivica Žuljević novim golom na svom kontu stiže napraviti veliki preokret.

VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE - SINTAKSA SUN CITY RENT A CAR 0:0

U odličnoj utakmici punoj duela i šansi na kraju publika, iako zadovoljna viđenim, nije vidjela niti jedan gol. U redovima Monthy Phytona posebno se svidio nekadašnji vratar Hajduka Vjeko Tomić i to u ulozi centarfora. Bude li nastavio igrati uskoro će se profilirati u rasnog napadača. 

STAARI VUCIBALUN - JADRANSKO OSIGURANJE 5:1

Velika predstava igrača Starog Vucibaluna, posebice vratara Hrvoja Aljinovića koji je na branci činio čuda, stigavši obraniti i penal Gugiću. U međuvremenu Viktor Novak otvara golijadu, Saša Sekulić nakon konera utrčava na prvu stativu i pogađa rašlje gola Jadranskog osiguranjaje, da bi Hrvoje Tomić na identičan način dva puta i to nakon degažmana spomenutog vratara glavom iz šesterca matirao indisporniranog Grgatovića. Osiguravatelji su imali mali milijun šansi, ali što eventualno ne bi obranio vratar Aljinović, to bi napravio centarfor Osiguravatelja dr.Jure Aljinović koji nije bio u tonusu iz prethodih susreta. Tek je Grgas Grando pogodio za počasni gol, da bi u samom finišu Broketa zaokružio petardu. 

FIRULE 1967 - MIKROFON 0:1

U prvoj minuti vratara Mikrofona Trivu pogađa balun u ruku van šesterca, te sudac Krivošija opravdano vadi žuti karton. Nakon toga Triva se razbranio i da se igralo do danas vjerojatno Firule ne bi mogle zabiti gol. Na drugoj strani uporni Ivo Jurlin nakon polukontre uspijeva matirati uspavanog vratara Lučeva. U samom finišu Firule su bolji takmac i u zadnjoj minuti i vratar Lučev ide po izjednačenje. U zadnjoj sekundi, nakon jednog ubacivanja, Lučev je u matnoj poziciji, sam sa crte pokušava glavom zatresti mrežu, ali kasni za milisekundu. Kraj.

COSMOS - ČISTOĆA 1:5

Prve ime susreta Frane Barač osim što je stigao tri puta pogoditi mrežu Cosmosa stigao je po tetivi dobro odalamiti Matu Milinovića i Marka Rosandića nakon čega su oba igrača morala potražiti led sa šanka. Ostale golove Čistoće djela su Bulića, kada ostavši sam pred vratara Cosmosa petom pogađa mrežu, da bi Pavela jedan otpadak bombom od spojnice pospremio preko crte gola Cosmosa. Tek Mišerda na dodavanje Vranjkovića uspijeva postići počasni gol. 

ŠIMIĆ DOM - BIBERON MARASKA 1:4

Zahuktali (već je na 13 golova) i nezaustavljivi Luka Aničić brzopotezno je došao do hat-tricka, tek ga je na tom putu pogurao Ivan Rajčić. Iako bez gola, terenom je vladao briljantni Branko Laura. Inače nesavladivi Runje ovaj put je morao po balun u mrežu, nakon penala Đuričića

ELEKTRODALMACIJA - PODSTRANA 1:4

Očekivana pobjeda Podstrane protiv solidne ekipe Elektrodalmacije. Dva gola Odaka po jednom se u stirijelce upisuju Lisica i Jerčić da bi za Elektrodalmaciju jedini strijelac bio Selak

----------------

Na drugoligaškom Istoku Artem je u finišu okrenuo utakmicu protiv Prometa. Križanac dovodi Promet u prednost, Parat donosi izjednačenje i onda kad je malo tko to očekivao u zadnjim sekundama Predovan donosi tri boda.

Issa je golovima Papića, Mateljana, Karoglana i Jelića lako porazila PB Split (Saša) ostalo je 4:1. Kontra je na krilima Frane Dilbera (3) došla do boda protiv neugodne ekipe D-Projekta (Radmilo, Filipović-Grčić, Erceg).

Bejzik rasvjeta je golovima braće Fradelić (svaki po dva) unakazila 80-te (Kriste).  Zenta je na krilima Hrvoja Grubišića Grube i s dva gola Kobaša izborila vrijednu pobjedu protiv HEP Proizvodnje (Ćosić). PUSD se golovima Maretića (2) i Vejića prošetao pored Antonice ostalo je 3:0.

Vaša reakcija na temu