Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić NOVI TEKST DINA RAĐE: Fala Splite, uvik san bija i uvik ću ostat tvoje dite!

NOVI TEKST DINA RAĐE: Fala Splite, uvik san bija i uvik ću ostat tvoje dite!

Kad doživiš ovako nešto u Splitu, onda znaš da si uspija u životu

Dino Rađa je u utorak objavio novi tekst na svojoj službenoj Facebook stranici. 

- Evo san prekjučer opet izaša na oni isti teren di je sve počelo. Prvi trening mi je još u glavi. Balun na rubu reketa i od njega finta livo pa desni dvokorak sa brojanjen jedan, dva i šut. Koja je muka to bilo u početku. Nikako uvatit dobar ritam. Odatle do ovoga izlaska dug je i težak put bija. Sladak ali vrlo zahtjevan. 

Svaki igrač ima neki momenat u karijeri po kojemu ga ljudi znaju. Stojkova banana u finalu kupa prvaka, Tonijevih sto trica protiv Amera u Bormiu, Draženovi penali u Barceloni. Meni su dva zakucavanja najdraža. Ono u Minhenu di smo time potvrdili titulu prvaka Europe i drugo protiv Partizana u finalu prvenstva na Svetog Duju. Baš to zakucavanje mi je prolazilo kroz glavu dok san pokušava obuzdat emocije izlazeći na teren. Reakcija publike je sve rekla. Nikad se ona generacija neće zaboravit a ja san bija samo jedan dio te najlipše priče. Kad doživiš ovako nešto u Splitu, onda znaš da si uspija u životu. Najzajebanija sredina za odat priznanje definitivno. Izaša san iz dvorane punog srca isto ka oni dan kad smo Partizana prigazili. Fala Splite, uvik san bija i uvik ću ostat tvoje dite.


Vaša reakcija na temu