Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tudor: Svima je drago što Ohandza ostaje u Hajduku, lijepo je imati takvog napadača u momčadi

Tudor: Svima je drago što Ohandza ostaje u Hajduku, lijepo je imati takvog napadača u momčadi

Bit će zanimljivo, ekipe se popunjavaju, spremaju se za nastavak sezone

Fran Tudor priključio se pripremama Hajduka nakon što je s reprezentacijom sudjelovao na turniru u Kini, gdje je za 'vatrene' upisao dvije asistencije...

- Uspio sam se naspavati, uhvatiti taj ritam s obzirom na vremensku razliku. Pravi problemi su zapravo bili u Kini, gdje nitko nije uspio stići tu razliku, pa smo živjeli u 'našem' vremenu. Budili smo se u dva ujutro pa bili na nogama sve do doručka.

Pred njima je odlazak u Tursku i pripreme za nastavak sezone...

- Spremni smo bez obzira što nismo bili s ekipom, jedva smo se čekali priključiti. Koncentrirani smo skroz na nastavak sezone. Svaki trener ima neke svoje zamisli. Mi ćemo ispoštivati što god se bude zahtijevalo od nas. Dodatna je to motivacija za svakoga, davat ćemo sve od sebe, a na treneru je da odluči tko će igrati. - kazao je Tudor, pa istaknuo:

- Želimo skupiti što više bodova, biti bolji nego smo to bili prošle sezone. Osobno želim što više minuta na terenu i želim prikazati što bolje igre. Ne razmišljam o statistici, ona će doći s dobrim predstavama. Reprezentacija me napunila samopouzdanjem i spreman dočekujem proljeće.

Tudor smatra da prošlu jesen nije bio na razini na kojoj je očekivao da će biti...

- Nisam zadovoljan prije svega minutažom, pružio sam sve što sam mogao. Na proljeće očekujem od sebe puno bolje igre. Mini cilj je treće mjesto, pokušat ćemo pomrsiti račune Rijeci i Dinamu i uzeti što je moguće više bodova.

Franck Ohandza je potpisao novi ugovor s Hajdukom, ali pojačavaju se i Rijeka i Dinamo...

- Bit će zanimljivo, ekipe se popunjavaju, spremaju se za nastavak sezone. Drago je svima što je Ohandza potpisao ugovor i što ostaje s nama i ide u Tursku. Lijepo je imati takvog napadača u momčadi - zaključio je Tudor.

Vaša reakcija na temu