Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Novaković podnio ostavku na funkciju u Zlatnim vratima: 'Ne mogu predstavljati Grad jer SDP više ne sudjeluje u vlasti'

Igor Novaković podnio ostavku na funkciju u Zlatnim vratima: 'Ne mogu predstavljati Grad jer SDP više ne sudjeluje u vlasti'

Baldasara je nazvao kompromitiranim gradonačelnikom, a pohvalio je direktoricu Visković

Danas sam teškog srca podnio ostavku na mjesto predsjednika i člana Vijeća Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata jer držim da više ne mogu predstavljati Grad budući da SDP ne sudjeluje u vlasti, a kompromitirani gradonačelnik Ivo Baldasar, nakon ponižavajućih rezultata na prošlim izborima, pokušava se na mala vrata ponovo vratiti u našu stranku - poručio je Igor Novaković.

Splitski SDP-ovac je kazao da su Zlatna vrata pravi dragulj u kruni Grada Splita koji svojim obrazovnim programom polaznicima pomaže čak i u vremenima krize lako pronaći posao.

- Suradnja s direktoricom Tamarom Visković bila je odlična, a od kada ona vodi ovaj vrijedan tim ustanova posluje bolje nego ikad, bilo da je riječ o obrazovnom ili kulturnom programu. Od srca im želim svu sreću i puno uspjeha i u budućem radu - dodao je Novaković.

Vaša reakcija na temu