Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Komar: Za nastavak projekta Westgate ključna je bila podrška AIK-a, radovi se uskoro nastavljaju

Komar: Za nastavak projekta Westgate ključna je bila podrška AIK-a, radovi se uskoro nastavljaju

Povećanjem katnosti drugog tornja na 28 etaža Split će dobiti najvišu građevinu u Hrvatskoj

Nakon što je dopuna građevinske dozvole ovih dana postala pravomoćna, kako doznajemo, dizalice na trenutačno najvećoj investiciji u Splitu uskoro započinju s radom. U suradnji s izvođačem radova, tvrtkom Tehnika, nastavak radova se očekuje početkom travnja.

- Obzirom na zastoj u radovima kojeg smo imali, prvi hotel u Hrvatskoj koji će poslovati pod brendom prestižne međunarodne grupacije Marriott umjesto ove sezone svoje prve goste primit će u sezoni 2019. godine. No u konačnici, najvažnije je da projekt ide dalje u čemu nam je uz podršku nove gradske administracije, od velikog značaja bila i pomoć Agencije za investicije i konkurentnost - istaknuo je investitor Josip Komar.

Hrvatska Agencija za investicije i konkurentnost među svojim poslovnim ciljevima ističe povećanje broja investicijskih projekata i kreiranje novih radnih mjesta, što su kroz podršku projektu Westgate i ispunili.

Povećanjem katnosti drugog tornja na 28 etaža Split će, dodajmo, dobiti najvišu građevinu u Hrvatskoj, a splitskim je tornjevima, podsjetimo, dodijeljena i nagrada International Property Award 2018, odnosno taj je projekt proglašen najboljim u Europi u kategoriji visokogradnje poslovne namjene.

Vaša reakcija na temu