Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi web shop ima hit proizvod: Robot 'Rumbot Window' čisti prozore, pločice, staklene stolove...

Novi web shop ima hit proizvod: Robot 'Rumbot Window' čisti prozore, pločice, staklene stolove...

Uređaj ima dvostruki rotacijski sustav s mikrovlaknima

Robot za pranje prozora 'Rumbot Window' trenutačno je najtraženiji proizvod na novoj web trgovini Smart Mall, koju je pokrenula obitelj Perković poznata po proizvodnji kvalitetnog namještaja.

- Radi se o savršenom rješenju za pranje prozora, staklenih stolova i drugih površina, pločica... Ovaj će pametni robot za pranje prozora ostaviti površine čistim i sjajnim zahvaljujući svom dvostrukom rotacijskom sustavu s mikrovlaknima, a osim toga čisti jednako u okomitom položaju kao i u vodoravnom - navode iz Smart Malla.

'Rumbot Window' prodaju za 2299 kuna (PDV uključen), iako mu je standardna cijena 3175, a dolazi s daljinskim upravljačem koji nudi nekoliko različitih funkcija. Iz Smart Malla kažu da na hrvatskom tržištu ne postoji ovaj proizvod po nižoj cijeni.

Ne morate se bojati da će proizvod pasti ili prijeći neki rub gdje će se prevrnuti jer je u njemu ugrađen poseban algoritam koji detektira rubove i pomaže mu da se zarotira. Sigurnosti doprinosi i vakuumski motor koji pri dodiru s površinom stvara podtlak između sredine rotacijskih dijelova i prozora te tako omogućava sigurno kretanje bez odvajanja - kažu iz web trgovine.

Brzina čišćenja ovog proizvoda, koji dolazi s dvogodišnjom garancijom, je 2,5 minute za metar kvadratni...

- Ne morate se brinuti za potrošnju baterija jer stroj dolazi s AC i produžnim DC kabelom pa možete biti sigurni da ćete ga moći uključiti u struju da radi svoj posao na dulje vrijeme - poručili su za kraj.

Vaša reakcija na temu