Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Objavljen novi natječaj za buduće splitske taksiste

Objavljen novi natječaj za buduće splitske taksiste

Dodijelit će se dvije dozvole više, pa ih je sada ukupno 62

Kako je i najavljeno, objavljen je novi natječaj za buduće taksiste. U odnosu na poništeni, dodjeljuju se dvije dozvole više, pa ih je sada ukupno 62. Da ne dužimo, pročelnik za komunalu Špiro Cokarić nam je objasnio da su se dvije nove dozvole oslobodile jer je gotov postupak zbog žalbi za te dozvole. Također, novost u ovom natječaju je dopuna odredbe o ugovoru, pa sad glasi da je potreban preslik ugovora o zakupu vozila za obavljanje autotaksi prijevoza odnosno ugovora o leasingu vozila za obavljanje autotaksi prijevoza sklopljenog između vlasnika vozila i podnositelja zahtjeva za ona vozila koja nisu u vlasništvu podnositelja.

Dodajmo i da potencijalni kandidati koji su se već prijavljivali na natječaj u kolovozu će sada biti oslobođeni plaćanja 70 kuna upravne pristojbe.

Zbog poništenja natječaja, podsjetimo, prošli tjedan nesuđeni taksisti su mirno prosvjedovali ispred Banovine. Prvo ih je primio Cokarić, a dan kasnije se ispred njih spustio gradonačelnik Ivo Baldasar. Padale su i malo teže riječi na račun gradonačelnika, a on je pak najavio novi natječaj najdalje do danas. Hoće li biti zadovoljni prosvjednici, ostaje za vidjeti.

Vaša reakcija na temu