Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Toni Piplica Piplica: Gradi se nathodnik u Vukovarskoj, a još se ne zna kako će se stanovnici dviju ulica uključivati u promet

Piplica: Gradi se nathodnik u Vukovarskoj, a još se ne zna kako će se stanovnici dviju ulica uključivati u promet

Upit je poslao nadležnom gradskom odjelu

Od sutra pa do ponedjeljka zbog izgradnje nathodnika zatvorit će se Vukovarska ulica od križanja s Ulicom 141. brigade Hrvatske vojske do križanja s Lovrinačkom ulicom.

Toni Piplica, predsjednik GK Mejaši, kaže kako je poslao upit nadležnom gradskom odjelu postoji li privremeno rješenje za stanovnike Cetinske ulice i Ulice Blažene Marije Petković. 

'Naime, njihov cestovni priključak je onaj pored pizzerie Didovo zlato, drugog nemaju.  Odgovor objavim kada ga dobijem', Piplica.

Vaša reakcija na temu