Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija u Zadru pronašla sve sastojke za proizvodnju 4 kilograma amfetamina

Policija u Zadru pronašla sve sastojke za proizvodnju 4 kilograma amfetamina

Dvojica muškaraca su nakon istrage predana pritvorskom nadzorniku

Zadarska je policija uhitila dvojicu muškaraca kod kojih su pronašli sve sastojke koji su im bili potrebni za izradu amfetamina. Od zaplijenjene količine mogli su proizvesti čak četiri kilograma te sintetičke droge. 

Iz policije su poručili da su dovršili istragu nad 34-godišnjakom i 47-godišnjakom kod kojih su pronašli: 600 mililitara amfetaminskog ulja, 200 mililitara sumporne kiseline i 650 mililitara alkohola te 3 kilograma punila, odnosno 2 kilograma glutamina i kilogram dekstroze.


- Miješanjem pronađenih tvari bi se dobilo gotovo  4 kilograma sintetičke droge amfetamin, a koja bi bila namijenjena uličnoj preprodaji na zadarskom narko tržištu. Navedenom zapljenom spriječena je distribucija spomenute količine droge. Nakon dovršenog istraživanja oba muškarca su uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske – poručio je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Vaša reakcija na temu