Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sigurnost u sezoni: Za edukaciju Turističke zajednice Split prijave se primaju još sutra

Sigurnost u sezoni: Za edukaciju Turističke zajednice Split prijave se primaju još sutra

Broj mjesta je ograničen

Turistička zajednica grada Splita, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Split i Ministarstvom unutarnjih poslova, u srijedu organizira edukaciju za turističke djelatnike na temu sigurnosti u sezoni. Stoga, pozivaju privatne iznajmljivače, hotele, agencije i sve turističke djelatnike, na razmjenu iskustava i sudjelovanje u rješavanju konkretnih problema vezanih za sigurnost kako turista, tako i turističkih djelatnika te lokalnog stanovništva. 

Edukacija se održava u prostorijama HGK na Trumbićevoj obali i počinje u 10 sati, a s obzirom da je broj mjesta ograničen, svi koji žele sudjelovati prijaviti se mogu još danas i sutra na mail: info@visitsplit.com.

Vaša reakcija na temu