Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stiven Vladislavić poslao stranačkim kolegama motivacijsko pismo: 'SDP će pobijediti na idućim lokalnim izborima!'

Stiven Vladislavić poslao stranačkim kolegama motivacijsko pismo: 'SDP će pobijediti na idućim lokalnim izborima!'

Protestne političke opcije poput Pametnog ili Živog zida nemaju ni tradiciju ni kapacitet da se suprotstave HDZ-u

Kandidat za predsjednika splitskog SDP-a Stiven Vladislavić poslao je motivacijsko pismo stranačkim kolegama uoči izbora koji će se održati u subotu.

- Drage stranačke kolegice i kolege, u subotu biramo novog predsjednika SDP-a Split. Bez obzira na trenutno stanje u stranci i loš rejting kod birača, o tom izboru ovisi budućnost našeg grada i budućnost našeg društva. Više puta kroz povijest, pozitivne promjene kretale su iz Splita. Račanova pobjednička koalicija iz 2000. začeta je u Splitu, a posljednja pobjeda na parlamentarnim izborima je ostvarena tek kada je ostvaren dobar rezultat u našoj izbornoj jedinici - napisao je Vladislavić.

U pismu  naglašava kako ne postoji 'nitko drugi osim nas, SDP-a Split, tko može biti predvodnik borbe protiv galopirajuće konzervativne revolucije koja je najizraženija u Splitu i Dalmaciji'.

Protestne političke opcije poput Pametnog ili Živog zida, navodi,  nemaju ni tradiciju ni kapacitet da se suprotstave HDZ-u kojeg je do sada jedino SDP pobjeđivao na parlamentarnim izborima.

- Zbog toga trebamo biti svjesni naše odgovornosti i koliko je bitno da u subotu glasamo i izaberemo predsjednika koji može stvoriti novi, jaki i pobjednički SDP Split. Tražim vaše povjerenje jer smatram da sam kandidat koji će to ostvariti. Želim vratiti zatomljeno drugarstvo među nas, emociju prema socijaldemokratskim vrijednostima, dati istinsku priliku svakom članu u kreiranju politika stranke - poziva.

Potom poentira:

- Nudim novi SDP Split, jer problemi s kojima smo suočeni se ne mogu riješiti ako promišljamo na isti način kao onda kada su i nastali! Nudim jaki SDP Split, uz potpuni angažman svih stranačkih i vanstranačkih potencijala! Nudim pobjednički SDP Split, jer je naša ideja pobjednička! Nudim SDP Split koji preferira znanje i prepoznaje potencijale mladih. SDP Split koji će biti lider na lokalnoj političkoj sceni i pobijediti na idućim lokalnim izborima.

Naveo je i kako je potpuno realizirana osoba, ima divnu obitelj, uspješnu karijeru, domaći i međunarodni ugled i značaj, dug i uspješan stranački staž, komunikativnost, odlučnost, vedar duh i mladenačku želju za tolerantnim i pravednim društvom u kojem je čovjek centar naših politika. Kao hrvatski socijaldemokrat, esdepeovac, SDP Split vidi  kao predvodnika svih progresivnih i slobodarskih snaga našega grada i regije.

- Zato pozivam sve članove da mi se pridruže u stvaranju novog, jakog i pobjedničkog SDP-a Split u kojem ima mjesta za sve, ali za neuspjeh ne - jasan je Vladislavić.

Vaša reakcija na temu