Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Branđolica za HRT FOTO/VIDEO Baby Lasagna obavio prvu probu, pogledajte što će nositi na pozornici Eurovizije

FOTO/VIDEO Baby Lasagna obavio prvu probu, pogledajte što će nositi na pozornici Eurovizije

Obožavatelji su oduševljeni

Sve je spremno za Euroviziju koja će se održati u Malmöu od 7. do 11. svibnja. Naš predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, danas je održao prvu probu te su obožavatelji uspjeli vidjeti kako će izgledati njegov outfit.

Ostao je vjeran svom stilu, s puno čipke i donekle modificiranim, ali prepoznatljivim crvenim prslukom iz spota za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'.

@eurovision Cats, assemble! Cows, unite! @The Baby Lasagna Official smashed first rehearsals! #Eurovision2024 original sound - Eurovision

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, obožavatelji su oduševljeni.

foto: Eurovision.com

Upečatljivi scenski kostimi inspirirani su hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine Pliško koja potpisuje i kostime u kojima su nastupili na Dori.


'Stigli smo u Švedsku i iščekujemo prvu probu. Nadamo se da će sve proći dobro i da su Šveđani sve odlično pripremili i izrežirali. Kostimi su spremni, Marko je spreman i jedva čekamo da izađemo na pozornicu', rekao nam je HRT-ov šef delegacije Tomislav Štengl.


Prva polufinalna večer na rasporedu je u utorak 7. svibnja, a naš predstavnik nastupit će sedmi po redu.

Vaša reakcija na temu