Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
More, zalazak sunca i najbolji splitski ćevapi: Chevap Bar by Duje Pisac stiže u grad Hvar!

More, zalazak sunca i najbolji splitski ćevapi: Chevap Bar by Duje Pisac stiže u grad Hvar!

Chevapi Chevapi by Duje Pisac o kojima pričaju cijeli Split i okolica, u petak, 19. travnja, stižu na novu atraktivnu lokaciju – u sunčani grad Hvar, kao idealna uvertira u još jednu uspješnu sezonu

Omiljeni splitski chevapi sele s kopna na otok Hvar! Uoči još jedne uspješne turističke sezone na najsunčanijem otoku, stižu uzbudljive vijesti: popularni Chevap by Duje Pisac, sinonim za savršeno začinjene i sočne ćevape, otvara svoja vrata u petak, 19. travnja, u gradu Hvaru, na adresi Petra Hektorovića 8. 

Od chevapa do izvanrednih hamburgera

Hvarani i hvarska klijentela tako će od sutra imati privilegiju uživati u vrhunskim chevapima nakon after-beach partija, kao i prije i poslije izlazaka koji su poznati svugdje u svijetu. 

Za chefa Duju Pisca, njegovi ćevapi su više od hrane. Oni predstavljaju ljubavnu priču koja se prožima kroz svaki zalogaj, a sa širenjem lanca u grad Hvar, tu uspješnu priču želi podijeliti s još više domaćih i stranih ljudi, te dodati malo pikantnosti u svaki dan i večer na omiljenom jadranskom otoku.


Kajmak s hrvatskih planina

Chevap na svim svojim trenutnim lokacijama (kao Chevap Bar u shopping centru Joker, i City Centre One Split, te Chevap House u Strožancu) servira ćevape sastavljene od specijalne smjese vrhunskog 100% junećeg mesa i začina, te najkvalitetnije priloge: somun, ajvar, kajmak, kapulu i šopsku salatu. Gosti na Hvaru također će moći uživati i u dvije vrste burgera, hrvatskom Black Angus ribeye dry age steak-u odležanom 15 dana i telećim bržolama od hrvatske simentalske teladi. 

U Chevapu by Duje Pisac hrana se priprema u skladu s najvišim standardima kvalitete, sigurnosti i higijene. Meso ima prestižan Halal certifikat, koji predstavlja oznaku najveće kvalitete proizvoda. Ovaj certifikat simbolizira predanost Chevapa vrhunskoj kvaliteti mesa u svakom zalogaju.


Deserti kakve još niste probali

Cijelu gastronomsku priču gosti će moći zaokružiti ukusnim desertima kakve još nisu probali, jer u Dujinom konceptu nema mjesta za prosječnost i nemaštovitost.

Ćevape u popularnom Chevap baru by Duje Pisac u gradu Hvaru možete isprobati od ponedjeljka do nedjelje, od 16 sati do 01 sat iza ponoći, na terasi ili u unutrašnjosti restorana, a možete ih i ponijeti kući, na plažu i slično. Dujine chevape u Splitu nitko ne može nadmašiti - osim ako se ne serviraju uz zalazak sunca na Hvaru!

Pratite Chevap Bar na Instagramu i Facebooku i prvi saznajte sve novosti vezane uz lokacije i bogatu ponudu!

Vaša reakcija na temu