Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oliver najavio koncert u Splitu: Znam samo da će se još jednom ponoviti priča gdje ćemo negdje letjeti

Oliver najavio koncert u Splitu: Znam samo da će se još jednom ponoviti priča gdje ćemo negdje letjeti

Ulaznice za 'Oliverovih 70' 15. prosinca u Spaladium Areni puštene su u prodaju

Spektakularnim koncertom 'Oliverovih 70' u Spaladium Areni, 15. prosinca, Oliver Dragojević i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Slavlje Oliverovih 70 započelo je u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Split se čuvao kao događaj uoči rođendana. Uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, Ante Gele, Zbora Izvor Oliver će nastupiti i sa svojim Dupinima.

Alana Bjelinskog, kaže, posebno veseli što u Splitu imaju opet priliku raditi sa Zagrebačkom filharmonijom. 

- Neke od pjesama koje ćemo izvesti su meni najdraže u životu. Izdvojili smo nešto posebno što volimo svirati. Znam da je Oliver u srcima svih, pogotovo kad smo na pozornici s orkestrom. Zagrebačka filharmonija ima jedan poseban zvuk koji leti visoko i nadahnjuje svakog od nas - kazao je Bjelinski.

Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.

- Cili život se družim s ljudima koji su super talentirani, dobri prijatelji, dobri ljudi koji ostvaruju moje snove. Sve se to na kraju pretvori u jednu bajku. Publika će također biti veliki dio spektakla, imat će poseban pjevački dio. Znam samo da će se ponoviti priča gdje ćemo ponovno negdje letjeti. Sjećam se da kada sam imao 20 godina mi se 70 godina činilo nezamislivo. Drago mi je što će svi biti tamo, moglo bi bit lipo i jedva čekam taj dan - kazao je Oliver i dodao kako im je bilo poprilično teško izabrati pjesme koje će izvesti.

- Stalno nam fali još jedna pjesma, onda stavimo još jednu i onda fali još jedna. Došli smo do 28 pjesma i još nismo stali. Morat ćemo nešto i izbaciti, ali bit će teško jer su sve to zaista odlične pjesme koje će se pjevati i onda kada ne bude više bilo nikoga od nas - kazao je Oliver.

Ulaznice su u prodaji od danas, od 13.13 sati na prodajnim mjestima Eventima i putem interneta na www.evetim.hr.


Vaša reakcija na temu