Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Sajam jezika i Global Village danas u Đardinu

Sajam jezika i Global Village danas u Đardinu

Građani će imati priliku upoznati mlade koji predstavljaju zemlje kao što su Alžir, Ukrajina i Kolumbija

 Hrvatsko-njemačko društvo Split u suradnji s udrugom AIESEC Split četvrtu godinu zaredom povodom Europskog dana jezika organizira Sajam jezika, a tom će se prilikom 26. rujna u Đardinu od 17 do 20 sati održati manifestacija Global Village.

Global Village je najveća proslava kultura iz cijeloga svijeta. Mladi pokazaju svoje države kroz pjevanje, ples, hranu, običaje, nošnje, glazbe i tradicije. Global Village potiče društvenu održivost, kulturno razumijevanje i internacionalnu povezanost. Oživljava opći koncept svijeta da je 'globalno selo' i inspirira ljude na razumijevanje i poštivanje jedinstvenosti i razlike drugih što dodatno pridonosi miru.

Građani će imati priliku upoznati mlade koji predstavljaju zemlje kao što su Alžir, Ukrajina i Kolumbija, naučiti nešto o njihovim kulturama i običajima, čuti što je pravi svakodnevni život koji vode, saznati što ih je dovelo u Split te, vrlo moguće, upoznati nove prijatelje.

Vaša reakcija na temu