Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Besplatna probna ronjenja na Rabu

Besplatna probna ronjenja na Rabu

Pogled u plavo

Pogled u plavo koji je do sada mnogima približio ronjenje i ronilačke aktivnosti tijekom ovog vikenda, 6. i 7. srpnja gostuje u gradu Rabu, a ronjenje će postati dostupno svim građanima i posjetiteljima grada Raba.

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta Pogled u plavo smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će posjetitelji, a posebno djeca imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukaciju o ronilačkoj opremi i osnovnim pravilima ronjenja.

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 6. srpnja od 10 do 21 sat i 7. srpnja od 10 do 18 sati na Trgu Sv. Kristofora u Gradu Rabu, a ronjenje je namijenjeno svim uzrastima.

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo su moguće dolaskom do info pulta Pogleda u plavo na Trgu Sv. Kristofora ili putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo.

Posjetitelji Pogleda u plavo će roniti uz sigurnost i stručno vodstvo ronilačkog tima Pogleda u plavo te uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora, RK HRVI Nemo-Adriatic i ronilačkog tima DVD Jastrebarsko koji su članovi  AdriatiCro Jastrebarsko.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Ronilački promotivno-edukativan projekt Pogled u plavo provodi se u cilju promocije Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije, ljepota hrvatskog podmorja, ponuda u ronjenju i općenito ronjenja kao aktivnosti.

Medijski pokrovitelji projekta Pogled u plavo su Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).
Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.


Vaša reakcija na temu