Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bekavac: Puljak je jedan od predvodnika uvođenja rodne ideologije u Hrvatskoj

Bekavac: Puljak je jedan od predvodnika uvođenja rodne ideologije u Hrvatskoj

Oglasila se na društvenim mrežama

Splitska gradska vijećnica Lidija Bekavac iz Hrvatske građanske stranke poručila je kako je splitski gradonačelnik Ivica Puljak jedan od predvodnika uvođenja rodne ideologije u Hrvatskoj.

'Gradonačelnik Puljak je povodom inicijative Filozofskog fakulteta o uvođenju Rodnih studija ponosno komentirao kako on ne smije odustati u borbi protiv nazadnjaštva u Hrvatskoj.

Pritom naziva nazadnima sve nas koji se ne slažemo i koji ne damo svoju djecu.

Rodna ideologija  koju on zagovara je poticanje djece i mladih da pod krinkom slobode mogu mijenjati spol i rod te se identificirati kako god požele, muško, žensko ili nešto treće neovisno o spolu u kojem su rođeni. Mladi i djeca u razvoju su posebno osjetljiva i kao takva su sklona manipulaciji.

Diljem SAD-a i Europe već sada možemo vidjeti žrtve rodne ideologije koja ne preza ni od promjene spola djece u vrtićima, hormonalne terapije i ograničavanja prava roditelja da odgajaju djecu u skladu sa vlastitim vrijednostima.

Puljak se zapravo bori protiv identiteta hrvatskog narod i naših temeljnih vrijednosti. 

Trebamo se svi skupa osvijestiti o ovom važnom pitanju koje danas izaziva duboke podjele u društvu i potencijalno nepopravljive posljedice na generacije koje tek dolaze.

Mi snosimo tu odgovornost kada biramo ljude koji će utjecati na budućnost nas i naše djece!

Pozivam gradonačelnika Puljka da javno kaže tko je to nazadan i da objasni svim roditeljima koji je njegov interes u promicanju rodne ideologije', napisala je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu