Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD Raspisan poziv za dodjelu oznake

HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD Raspisan poziv za dodjelu oznake

Prijaviti se može do 29. listopada

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za dodjelu oznake 'Hrvatski otočni proizvod' 2021.

Procedura dodjele oznake 'Hrvatski otočni proizvod' utemeljena je u Zakonu o otocima i Pravilniku o uvjetima, kriterijima i načinu označavanja proizvoda oznakom 'Hrvatski otočni proizvod'.

Ova oznaka se može dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači, dodjeljuje se godišnje, u vidu plakete i makete, proizvođačima koji imaju sjedište tvrtke na otocima i koji nominirane proizvode izrađuju na otocima.

Javni poziv za dodjelu oznake 'Hrvatski otočni proizvod' otvoren je do 29. listopada 2021. godine, a više informacija dostupno je na službenoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Vaša reakcija na temu