Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: VIK OBAVIJEST POTROŠAČIMA Krenulo čišćenje i CCTV snimanje kanalizacije u Splitu i Solinu

OBAVIJEST POTROŠAČIMA Krenulo čišćenje i CCTV snimanje kanalizacije u Splitu i Solinu

Donosimo detalje

U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin' te Ugovora P3 - 'Optimalizacija spoja sustava odvodnje sjevernog sliva s rekonstrukcijom i dogradnjom sustava vodoopskrbe i odvodnje Grada Splita' dana 10. svibnja 2024. godine započinju radovi čišćenja i CCTV snimanja.

Radovi čišćenja i CCTV snimanja od petka, 10. svibnja odvijat će se na lokaciji Šetalište Ivana Meštrovića u Splitu u duljini od 307,43 metara prema privremenoj regulaciji prometa kako je naznačeno u grafici:




Nadalje, od ponedjeljka, 13. svibnja radovi čišćenja i CCTV snimanja odvijat će se na lokaciji Šetalište Ivana Meštrovića u Splitu u duljini od 346,60 metara prema privremenoj regulaciji prometa kako je naznačeno u grafici:


Od utorka, 14. svibnja i 15. svibnja na lokaciji Ulica Put Meja i Dražanac odvijat će se radovi čišćenja i CCTV snimanja u duljini od 535,18 metara prema privremenoj regulaciji prometa kako je naznačeno u nastavku:


Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Moli se njihovo razumijevanje tijekom izvođenja radova.

Vaša reakcija na temu