Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTPAD NA PUJANKAMA Smeće ostavljaju nasred pločnika, a dovoljno je samo nazvati jedan broj...

OTPAD NA PUJANKAMA Smeće ostavljaju nasred pločnika, a dovoljno je samo nazvati jedan broj...

Po gradskim kvarovima se gomilaju deponiji

Nekultura s otpadom širi se gradskim kvartovima kao što su bujale hrpe na Karepovcu.

Posljednji slučaj je na Pujankama, gdje, kako nam javlja čitateljica, stoji razni, ponajprije glomazni otpad nasred pločnika, i to kraj pješačkog prijelaza.


Vrlo je jednostavno, ponovimo, samo treba pričekati datume kada dolazi kamion po glomazni otpad ili, u dogovoru s predstavnikom stanara ili predsjednikom kotara nazvati Čistoću za ekstra odvoz. Mukte. Takav dobar primjer, je recimo, u Kukuljevićevoj 23 na Sućidru.

Da smo cinični, rekli bismo da na Pujankama bar poštuju znak ispred zelene površine na kojem piše 'Zabranjeno odlaganje otpada', pa ga ostave na beton, ne među zelenilo.

Vaša reakcija na temu