Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SINJSKI HDZ: Miro Bulj ukinuo pravo na besplatni kontejner

SINJSKI HDZ: Miro Bulj ukinuo pravo na besplatni kontejner

'Najoštrije osuđujemo uvođenje novog harača '

'Gradonačelnik Sinja Miro Bulj poskupio je vodu Sinjanima za 30 %, a od početka ove godine i odvoz smeća za 20 %. Ni tu se nije zaustavio pa je građanima Sinja, u tišini, rekli bi šuto-kuco, uveden  novi namet koji se dosad nikad nije naplaćivao. Konkretno,  ukinuto je pravo na tzv. besplatni veliki kontejner (preuzimanje, prijevoz i odlaganje otpada putem spremnika volumena 7000 litara), a na koji su svih ovih godina imali pravo, te se ta usluga naplaćuje 40 eura, odnosno čak 50 eura, kako nas o tome obavještavaju ogorčeni građani', poručuju iz sinjskog HDZ-a. 

Tvrde kako je očito o čemu se radi. 

'Gradonačelnik Miro Bulj svoju nesposobnost koja je sve gradske firme dovela na aparate i pred bankrot, a radnike s minimalnim plaćama na rub egzistencije,  naplaćuje haračem preko grbače građana, što je u krajnju ruku neprihvatljivo i socijalno neosjetljivo.

Najoštrije osuđujemo uvođenje novog harača od strane Mira Bulja, te sukladno svojim ovlastima, Klub vijećnika HDZ-a Sinj  u proceduru savjetovanja s javnosti upućuje prijedlog Odluke o pravu građana na  korištenje besplatnog kontejnera volumena 7.000 litara, jednom godišnje, čime planiramo ispraviti ovu nepravdu nanesenu našim građanima', ističu sinjski HDZ-ovci.

Vaša reakcija na temu