Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovih blagdana uživajte u posebnoj ponudi restorana Bota Šare na novoj splitskoj adresi ili u udobnosti svog doma!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovih blagdana uživajte u posebnoj ponudi restorana Bota Šare na novoj splitskoj adresi ili u udobnosti svog doma!

Kreirali su poseban jelovnik s naglaskom na autohtone namirnice

Kultni restoran Bota Šare već 20 godina u grad pod Marjanom donosi najsvježije namirnice direktno iz Jadranskog mora. Splitski restoran na novoj lokaciji otvoren je ovoga ljeta, u srcu Dioklecijanove palače i tako je postao nezaobilazna destinacija za ljubitelje sushija, kamenica i dalmatinske spize. 

Ovih blagdana, kreirali su poseban jelovnik s naglaskom na autohtone namirnice, a posjetitelji mogu uživati u domaćoj pašticadi od tune, dimljenoj jadranskoj ribi, baloticama od dimljene ribe te njokima od ljubičastog batata s jadranskim kozicama. Ako ipak svoj blagdanski stol želite nadopuniti nečim posebnim i drugačijim tu je uvijek ukusan Botin sushi.



Vrijeme blagdana provedite u krugu svojih najbližih, a narudžbe za Badnjak i Staru godinu rezervirajte na vrijeme te brigu o spizi prepustite Bota timu. Iskoristite uslugu osobnog TO GO preuzimanja prilikom koje možete ostvariti 20 % popusta, kako na blagdansku tako i na cjelokupnu ponudu. Botina dostava i dalje ostaje aktivna te pritom ostvarujete 10 % popusta.

Atraktivna lokacija, pomno osmišljeni interijer i više od 30 sjedećih mjesta idealan su poziv za sve ljubitelje dalmatinske kuhinje i slasnih japanskih sushi zalogaja. Osim obiteljskih proslava i privatnih događaja, splitski restoran nudi i opciju organizacije poslovnih domjenaka, a tu je i poznati catering tim koji na vašu adresu donosi jedinstveno Bota iskustvo i okuse Jadranskog mora.



Zadržati izvornost, ponuditi originalnost, dosegnuti savršenstvo, a ujedno ostati ljudski prisan, moto je obitelji Šare koja već 40 godina radi jednako predano, ustrajno, s velikom ljubavi prema poslu.

Dodatne informacije i upiti za rezervacije dostupne su na Facebook stranici, ili na broj 021/488-648.

Vaša reakcija na temu